Seară de film la Colegiul „Sfântul Nicolae”

18 Noiembrie 2016, în Colegiu, Educativă, Noutăți

Ieri, 17.11.2016, începând cu ora 19:00, în sala Juventus a Colegiului „Sfântul Nicolae”, Comisia Educativă, coordonată de către Mihăilă Codrin, a organizat prima seară de film din acest an universitar. Intitulată „God’s Not Dead 2”, ea reprezintă o continuare a proiectului inițiat anul trecut în cadrul aceleași comisii, de către Horodincă Matei, Vladimir Cârlan și Fârtăeș Alin.

Informații pentru înscrierea la masteratul profesional - ”Misiune și slujire pastorală”

Arhiereasca binecuvântare pentru candidaţii din Arhiepiscopia Iaşilor care doresc să se înscrie la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloae“ din Iaşi, pentru studiile de masterat profesional - ”Misiune și slujire pastorală” , se va acorda în  perioadele 18-19 şi 21-23 iulie 2016, în intervalul orar 8:30-14:00.

Training „ Duhovnic și ucenic”

29 Mai 2016, în Educativă, Noutăți

Vineri, 27 mai, Comisia Educativă a organizat un nou training dedicat membrilor Colegiului „Sfântul Nicolae” din Iași. De această dată, tematica training-ului a abordat relația dintre duhovnic și ucenic. De asemena, acesta a fost ultimul training desfășurat în anul universitar 2015-2016 venind ca o încununare. Pe parcursul anului membrii Colegiului au mai participat la următoarele ateliere:  Analiză Tranzacțională, Inteligențe multiple și Scris Academic.

 

Training „Scris academic”

20 Martie 2016, în Educativă, Noutăți

Comisia Educativă adresează o nouă invitație membrilor Colegiului „Sfântul Nicolae”, de a participa la următorul training, care va aborda de această dată tema scrisului academic. Training-ul se va desfășura pe percursul a două zile, 21-22 martie și va fi susținut de către domnul asist. univ. drd. Alexandru Prelipcean, din cadrul Facultății de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloae”, din Iași.

Obiectivele  pe care studenții teologi le vor deprinde în urma celor două zile sunt următoarele: