Seară de film la Colegiul „Sfântul Nicolae”

18 Noiembrie 2016, în Colegiu, Educativă, Noutăți

Ieri, 17.11.2016, începând cu ora 19:00, în sala Juventus a Colegiului „Sfântul Nicolae”, Comisia Educativă, coordonată de către Mihăilă Codrin, a organizat prima seară de film din acest an universitar. Intitulată „God’s Not Dead 2”, ea reprezintă o continuare a proiectului inițiat anul trecut în cadrul aceleași comisii, de către Horodincă Matei, Vladimir Cârlan și Fârtăeș Alin.

Informații pentru înscrierea la masteratul profesional - ”Misiune și slujire pastorală”

Arhiereasca binecuvântare pentru candidaţii din Arhiepiscopia Iaşilor care doresc să se înscrie la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloae“ din Iaşi, pentru studiile de masterat profesional - ”Misiune și slujire pastorală” , se va acorda în  perioadele 18-19 şi 21-23 iulie 2016, în intervalul orar 8:30-14:00.

Training „ Duhovnic și ucenic”

29 Mai 2016, în Educativă, Noutăți

Vineri, 27 mai, Comisia Educativă a organizat un nou training dedicat membrilor Colegiului „Sfântul Nicolae” din Iași. De această dată, tematica training-ului a abordat relația dintre duhovnic și ucenic. De asemena, acesta a fost ultimul training desfășurat în anul universitar 2015-2016 venind ca o încununare. Pe parcursul anului membrii Colegiului au mai participat la următoarele ateliere:  Analiză Tranzacțională, Inteligențe multiple și Scris Academic.

 

Training „Scris academic”

20 Martie 2016, în Educativă, Noutăți

Comisia Educativă adresează o nouă invitație membrilor Colegiului „Sfântul Nicolae”, de a participa la următorul training, care va aborda de această dată tema scrisului academic. Training-ul se va desfășura pe percursul a două zile, 21-22 martie și va fi susținut de către domnul asist. univ. drd. Alexandru Prelipcean, din cadrul Facultății de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloae”, din Iași.

Obiectivele  pe care studenții teologi le vor deprinde în urma celor două zile sunt următoarele:

Training „Inteligențe multiple”

17 Martie 2016, în Educativă, Noutăți

Membrii Colegiului „Sfântul Nicolae” vor să-și descopere tipul de inteligențe specifice fiecăruia, așadar un training e soluția ideală pentru a face asta. Un training intitulat „Inteligențe multiple”  se va desfășura pe data de 18 martie între orele 15:00 și 18:00, continuând pe data de 19 martie, între orele 9 și 16:00.

Seară de film la Colegiu

8 Martie 2016, în Educativă, Proiecte

 

 

Luni seară începând cu orele 19:00, membrii Comisiei Educative au organizat o seară de film, în care s-a derulat filmul artistic: „Țarul”. La eveniment au participat atât studenți din Colegiu, cât și invitați din afară. De asemenea, cu prezența, ne-a onorat și Pr. Arhim. Hrisostom  Rădășanu, Consiler pe Sectorul de Învățământ al Arhiepiscopiei Iașilor. Părintele a ținut câte un cuvânt explicativ, după fiecare scenă reprezentativă a filmului.

Școală de iarnă pentru tineri la Sibiu

8 Ianuarie 2016, în Educativă, Noutăți
Asociaţia Generaţiei de Azi organizează ȋn perioada 7-12 februarie 2016, prima ediţie a Şcolii de Iarnă “Tinerii de Azi – Adulţii de Mȃine”, ȋn localitatea Rȋu Sadului, Jud.Sibiu. Sunt disponibile 68 de locuri pentru participanţi cu vȃrsta cuprinsă ȋntre 15-24 ani. Taxa de participare este de 299 lei (cazare și masă).