Școală de iarnă pentru tineri la Sibiu

8 Ianuarie 2016, în Educativă, Noutăți
Asociaţia Generaţiei de Azi organizează ȋn perioada 7-12 februarie 2016, prima ediţie a Şcolii de Iarnă “Tinerii de Azi – Adulţii de Mȃine”, ȋn localitatea Rȋu Sadului, Jud.Sibiu. Sunt disponibile 68 de locuri pentru participanţi cu vȃrsta cuprinsă ȋntre 15-24 ani. Taxa de participare este de 299 lei (cazare și masă). 

Recomandăm cu drag o experiență formativă pentru tine, tânărul de astăzi.

Încrie-te pe site-ul organizatorilor: ---->> http://generatiadeazi.org/aplicatie-scoala-de-iarna

Mult succes!

 

Asociaţia Generaţiei de Azi, organizează ȋn perioada 7-12 februarie 2016, prima ediţie a Şcolii de Iarnă “Tinerii de Azi – Adulţii de Mȃine”, ȋn localitatea Rȋu Sadului, Jud.Sibiu.

Prima Ediţie a Şcolii de Iarnă, va reuni peste 90 de tineri, traineri şi invitaţi speciali, care timp de 5 zile vor avea parte de cursuri de dezvoltare personală ȋntr-o manieră nonformală (managementul conflictului, leadership şi luarea deciziilor, lobby şi advocacy şi responsabilitate sociala), dar şi ateliere pentru dezvoltarea aptitudinilor artistice (muzică, dans, teatru, pantomimă). De la această Şcoală de Iarnă nu puteau să lipsească şi discuţiile libere menite să mărească motivaţia participanţilor (susţinute de modele de viaţă demne de urmat), toate ȋmbinate cu activităţi recreaţionale  de iarnă ȋn aer liber.

La prima ediţie a Şcolii de Iarnă, sunt dipsonibile 68 de locuri pentru participanţi cu vȃrsta cuprinsă ȋntre 15-24 ani. Taxa de participare este de 299 lei (cazare și masă). Menţionăm că nu este decontat transportul dumneavoastră până ȋn oraşul Sibiu.

 Participanții selectați trebuie să aibă împlinită vârsta minimă în momentul sosirii la Școala de Iarnă sau să nu depășească vârsta maximă. Persoanele care doresc să aplice sunt rugate să completeze toate câmpurile existente în formularul de aplicare.În caz contrar, aplicația va fi invalidată pe loc.

Calendarul pentru Şcoala de Iarnă, este următorul:

20 decembrie 2015 – 15 ianuarie 2016  – Depunerea aplicaţiilor

16-17 ianuarie 2016 – Evaluarea aplicaţiilor

18 ianuarie 2016 – Anunţarea selectaţilor via e-mail

19-26 ianuarie 2016 – Confirmarea prin efectuarea plăţii taxei de participare

27 ianuarie 2016 – 01 februarie 2016 – Redistribuire locuri şi confirmare

Poți adăuga un comentariu folosind și acest formular