ALEPH Iași: Întâlnire cu scriitoarea Cătălina Dănilă – despre relațiile forțate

2 Aprilie 2015, în Aleph, Noutăți

Tinerii de astăzi scriu! Acest fapt l-au dovedit în mai multe rânduri membrii clubului nostru de lectură, însă aseară ne-am convins că nu suntem singurii cu asemenea ocupații.

Cătălina Dănilă, una dintre cele mai tinere scriitoare din țara noastră și poate printre puținii autori de literatură contemporană cu tentă moral-religioasă a acceptat invitația tinerilor seminariști, membri ai Clubului ALEPH, dar și ai Clubului de lectură de la Colegiul „Sfântul Nicolae”, de a repeta experiența de acum un an, aceea de a veni în mijlocul liceenilor pentru a le vorbi despre activitatea sa literară, precum și despre probleme cu care se confruntă tinerii de astăzi.

La numai 21 de ani, Cătălina a ajuns la al patrulea roman, intitulat „Rana mea, suferința Lui”, operă cu care doritorii au putut face cunoștință pe 1 aprilie, începând cu ora 16:00, la Seminarul Teologic din Iași. Tema întâlnirii de ieri a fost „Relații forțate, familii divorțate”, în jurul acestei idei fiind și construit romanul mai sus menționat.

La finalul discuțiilor, cei prezenți au putut intra în posesia romanelor Cătălinei, aceasta oferindu-le și câte un autograf însoțit de un mesaj menit să le aducă aminte de eveniment.

Cătălin Acatrinei

Poți adăuga un comentariu folosind și acest formular