Școala de Vară ALEPH se deschide elevilor

30 Iunie 2015, în Aleph, Noutăți

Înscrie-te! Elevii din Seminariile teologice din rețeaua de cluburi Aleph se reîntâlnesc pe 21-24 iulie 2015. 

 

     Cum sună programul tău pentru vara aceasta? Dacă pe lângă citit, plimbări și ieșiri cu prietenii ai vrea să faci și altceva,  Colegiul „Sfântul Nicolae” are o propunere pentru tine: Școala de vară Aleph.

              La Școala de Vară Aleph, elevi seminariști din cele 6 seminarii din Arhiepiscopia Iașilor se vor întâlni și vor petrece 4 zile de poveste. Împreună vor desfășura diferite activități sportive, de team-building, vor fi prinși în discuții tematice și vor da glas pasiunii lor în work-shopurile în care for lucra. Altfel spus, munca și distracția vor merge mână-n mână pe toată durata celor 4 zile. Cazarea și masa sunt asigurate de organizatorii școlii de vară.

              Așadar, te invităm în perioada 21-24 iulie să participi la cea de-a IV-a ediție a Școlii de Vară Aleph care se va desfășura la Colegiul „Sfântul Nicolae” Iași. Spre deosebire de celelalte ediții, anul acesta, întreaga activitate se va roti în jurul unei teme, deosebit de interesante  și actuale: Cum să-l fac pe Hristos mai prezent în viața mea și a prietenilor mei.

               Înscrierile se fac online completând următorul formular de înscriere pe care îl găsiți mai jos. Invitația de a participa la această Școală de vară este adresată tuturor membrilor ALEPH. Din lista celor înscriși, participanții vor fi selectați  pe baza formularului de înscriere dar și a activității ALEPH.

              Te așteptăm cu nerăbdare să te înscrii pe link-ul de mai jos și, mai apoi, în luna iulie la Școala de Vară ALEPH 2015.

   Te înscrii aici: http://colegiulsfantulnicolae.ro/scoala-de-vara-aleph-iulie-2015

Poți adăuga un comentariu folosind și acest formular