Aparatură medicală pentru Spitalul Județean Botoșani din partea Colegiului „Sfântul Nicolae” și a Fundației „Sfânta Parascheva” Chicago

31 Mai 2020

Studenții comunității Sfântului Nicolae din Iași, dimpreună cu Fundația „Saint Paraskeva Orthodox Charity” din Chicago, au achiziționat 5 nebulizatoare ULV Gold și 10 pulsoximetre pentru personalul medical de la Spitalul Județean de Urgență „Mavromati” din Botoșani. Alături de echipa de voluntari, au mai fost prezenți părintele capelan Cristian Buhaciuc și managerul Radu Malancea.

„Încă o zi încununată cu fapte bune! Suntem bucuroși că am oferit Spitalului Județean «Mavromati» din Botoșani echipamente pentru dezinfectarea saloanelor: 5 nebulizatoare ULV Gold în valoare de 16.600,50 de lei, plus 10 pulsoximetre. Țin să menționez că această donație reprezintă efortul comun al membrilor comunității Colegiului «Sfântul Nicolae» din Iași și a Fundației «Sfânta Parascheva» din Chicago ca sponsor principal, în grija Mitropolia Moldovei și Bucovinei. Suma totală trimisă de fundație a fost de 10.000 de dolari, fiind distribuite către spitalul din Botoșani și din Piatra Neamț. Mulțumim părintelui misionar al Capelei Spitalului - Cristian Buhaciuc și managerului Radu Malancea pentru implicarea și dorința comună de-a ajuta și impacta pozitiv provocările actuale”, ne-a declarat Cristian Butnărașu, coordonator voluntari CSN.

Dacă vrei să sprijini activitățile derulate de Biserică, poți dona pe platforma fiideajutor.ro - secțiunea DONEAZĂ.

Sursa: doxologia.ro