Gala Voluntarilor Colegiului „Sfântului Nicolae”

4 Iunie 2017, în Colegiu, Aleph, Comisii, Noutăți, Proiecte, Foto

Joi, 1 iunie, Colegiul „Sfântul Nicolae” a organizat cea de a treia ediție a „Galei Voluntarilor”. Evenimentul a avut loc la Centrul de evenimente „Agora” începând cu ora 17:00 și a reunit membri ai Colegiului, sponsori, precum și invitați de seamă. Moderatorii Galei au fost Georgiana Chirilianu și Alexandru Oprea, membri ai Colegiului „Sfântul Nicolae”.

Evenimentul a debutat cu o slujbă de Te-Deum oficiată de părintele Hrisostom Rădășanu, consilier pentru sectorul de învăţământ al Arhiepiscopiei Iaşilor, părintele profesor Ion Vicovan, decanul Facultății de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloae” și părintele Sebastian Teacu, directorul Centrului de Formare și Inovare al Fundației „Varlaam Mitropolitul” și inspector în cadrul Biroului de catehizare a tineretului al Sectorului de misiune, statistică și prognoză pastorală din cadrul Arhiepiscopiei Iașilor.

Gala a continuat cu oferirea diplomelor voluntarilor și coordonatorilor de proiecte care s-au remarcat în cadrul anului universitar 2016-2017, acestea constituind un semn de recunoștință pentru efortul depus de aceștia precum și un stimul în vederea motivării pentru activitățile viitoare. Categoriile premiate anul acesta au fost următoarele: Coordonatorul de comisie al anului (Ionuț Isopescu) , Coordonatorul de proiect al anului (Cristian-Ștefan Irina, coordonator al proiectului „Cutia cu papucei pentru Ei”), Impact în comunitatea exterioară (Corina Georgiana Balaban – proiectul „DAU”), Comisia anului (Comisia Proiecte), Pasiunea transformată în proiect („Question Mark” al comisiei Redacția „Alpha”), Cel mai bun NOU proiect al anului (Proiectul „DAU” – coordonator - Corina Georgiana Balaban), Implicare și dedicare - Junior (Larisa-Elena Alui-Gheorghe, Florinel-Cristian Brădățan, Ana-Maria Popescu), Artistul (Ionuț Olteanu), Cea mai frumoasă dezvoltare (Ștefania-Andreea Alistar), Lider promițător (Teodor Pascariu), Proiectul care mi-i drag („Dăruiește un zâmbet” – coordonator George-Antonie Șalgău), Proiectul Anului („Cutia cu papucei pentru Ei”), Voluntarul Anului – Senior (Daniel Amarandei), Voluntarul Anului - Junior (Ionela Abunei).

Pe parcursul desfășurării evenimentului au fost derulate filme de prezentare alcătuite de fiecare comisie a Colegiului, în cadrul cărora au fost accentuate cele mai importante activități desfășurate de acestea. Un alt moment important în cadrul Galei a fost constituit de extragerea câștigătorilor Tombolei Caritabile organizată anual de membrii Colegiului.

Gala Voluntarilor este evenimentul care încununează misiunea Colegiului „Sfântul Nicolae” la apropierea sfârșitului de an universitar scopul principal al acesteia fiind promovarea voluntariatului ca activitate formativă în rândul tinerilor.

Larisa Elena Alui-Gheorghe

Poți adăuga un comentariu folosind și acest formular