Seară la Colegiu 2014

10 Decembrie 2014, în Colegiu, Aleph, Cultural, Noutăți, Proiecte, Foto

În seara zilei de joi, 4 decembrie 2014, la Colegiul „Sfântul Nicolae” a avut loc o manifestare cultural-artistică, numită „Seară la Colegiu”, ajunsă anul acesta la a III-a ediție. Evenimentul a fost deschis publicului larg, participând aproximativ 150 de persoane, atât membri ai Colegiului cât și persoane din afara acestuia. 

În seara zilei de joi, 4 decembrie 2014, la Colegiul „Sfântul Nicolae” a avut loc o manifestare cultural-artistică, numită „Seară la Colegiu”, ajunsă anul acesta la a III-a ediție. Evenimentul a fost deschis publicului larg, participând aproximativ 150 de persoane, atât membri ai Colegiului cât și persoane din afara acestuia.  De organizarea Zilelor Colegiului și în special a „Serii la Colegiu” au fost responsabili membrii Comisiei Culturale ajutați de membrii celorlalte comisii ale Colegiului.

Cei prezenți s-au putut bucura de prezența și prestația corului „Mira” al Bisericii Sfântul Nicolae Domnesc din Iași dirijat de doamna profesor Petronela-Gabriela Dîrțu, de un recital la violoncel al studentului la conservator Alexandru Mocanu, de un moment de muzică folk susținut de studentul teolog Leonard Luția, dar și de multiple momente în care membrii Aleph Dorohoi, membri ai Colegiului și studenți ai Facultății de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloae” au intrat in pielea diferitor personaje pentru a pune în scenă diverse piese de teatru.  După terminarea momentelor artistice au fost premiați câștigătorii Campionatului de Fotbal al Facultății organizat de membrii Comisiei Timp Liber. La final, oaspeții au fost invitați să servească vin fiert și ceai, covrigi și prăjituri într-o atmosferă caldă și familială.

Bogdan Napa -  coordonator Comisia Culturală

Tudorel Rusu - fotograf

Daniel Constantin Ghiniță - editor și fotograf

Poți adăuga un comentariu folosind și acest formular