Voluntarii CSN vă invită la Zilele Colegiului „Sfântul Nicolae”

29 Noiembrie 2018, în Colegiu, Comisii, Administrativ, Liturgic, IT, Noutăți, Foto

Ca în fiecare an, în perioada 3-7 decembrie au loc Zilele Colegiului „Sfântul Nicolae, eveniment ce are în centru sărbătorirea Sfântului Nicolae, ocrotitorul instituției. În cadrul Zilelor Colegiului, membrii vor desfășura o serie de activități cu caracter cultural, social și filantropic.

Astfel, în ziua de 3 decembrie, va fi deschisă expoziția „Hristos Se naște, Slăviți-L”, organizată ca în fiecare an de membrii Comisiei Liturgice. Membrii Comisiei Misionare a Colegiului vor desfășura o vizită misionară la Oituz, la Așezământul social-filantropic „Sfântul Ștefan cel Mare. În aceeași zi, membrii Colegiului alături de biroul de administrație vor împodobi bradul comunității CSN.

În ziua de 4 decembrie, voluntarii noștri vor participa la campania „Donează sânge. Fii erou”. În seara aceleiași zile, fotbalistul George Ogăraru fi invitatul comunității CSN în cadrul proiectului 15’. Titlul dialogului este „Centrarea perfectă la poarta lui Dumnezeu”.

În ziua de 5 decembrie, studenții vor colinda copiii de la Spitalul de Oncologie, iar în după-amiaza zilei vor participa la slujba Vecerniei, oficiată la Biserica Sfânta Cuvioasă Parascheva, la invitația părintelui  decan prof. univ. Ion Vicovan.

Pe 6 decembrie, voluntarii vor participa la Sfânta Liturghie, oficiată tot la Biserica Sfânta Parascheva. Prima ediție a proiectului „Cutia cu papucei pentru Ei” va avea loc în această zi, voluntarii proiectului propunându-și să le ofere copilașilor și o vizită la Palatul Culturii și vizionarea unui film de animație la Colegiu. În seara zilei de 6 decembrie, ne vom bucura de primii colindători, dar și de momente de teatru și umor în cadrul evenimentului „Seară la Colegiu”.

Seara zilei de 7 decembrie îl va avea ca invitat pe domnul Radu Preda, în cadrul conferinței „Două palme și un brânci. Despre bărbăția duhovnicească în apărarea Bisericii plecând de la exemplul Sfântului Ierarh Nicolae”.

Poți adăuga un comentariu folosind și acest formular