Un nou început de an academic în comunitatea Colegiului Sfântul Nicolae, alături de Masteratul de Misiune și Slujire Pastorală

În seara zilei de 7 octombrie 2019, a avut loc la Palatul Culturii în sala Henri Coandă un nou formal ce a marcat deschiderea anului universitar 2019-2020.

Comunitatea Colegiului Sfântul Nicolae, alături de studenții Masteratului de Misiune și Slujire Pastorală s-au reîntâlnit conform tradiției într-un loc cu totul special, Sala Coandă din cadrul Palatului Culturii, bucurându-se de prezența părinților profesori de la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloae” din Iași și colaboratori ai comunității noastre.

Evenimentul a fost moderat de către decanul Facultății de Teologie Ortodoxă, Ion Vicovan și a decurs prin susținerea câtorva discursuri susținute de profesori și mentori din cadrul Masteratului de Misiune și Slujire: Părintele Lucian Filip, director al Centrului de Formare Continuă, Mircea Meriacri, director al Colegiului Sfântul Nicolae, domnul profesor Iulian Damian din cadrul Facultății și Ionuț Isopescu, membru al comunității noastre și absolvent al Masteratului Profesional.

            Momentul artistic al evenimentului a fost punctat de către Corala CSN, dirijată de Stelian Gheorghiasa, aflată sub îndrumarea domnului Alexandru Semeniuc.

            Ca în fiecare an, tradiția formalului la început de an academic stabilește tema și oferă un reper studenților în activitatea lor academică. Anul acesta comunitatea a fost încurajată să devină aluatul ce dospește toată frâmântătura.

Poți adăuga un comentariu folosind și acest formular