Un nou proiect „Cutia cu papucei” pentru copiii din Bicaz

Campania „Cutia cu papucei pentru Ei”, implementată de Colegiul „Sfântul Nicolae” din Iași, a început în acest an la Școala „Regina Maria” din orașul Bicaz, județul Neamț. Peste 50 de elevi au primit din partea voluntarilor încălțăminte de iarnă și dulciuri.

O nouă ediție a programului „Cutia cu papucei pentru Ei” s-a desfășurat joi, 16 ianuarie 2020, în orașul Bicaz din județul Neamț. În cadrul activității, 53 de copii de la Școala Gimnazială „Regina Maria” - Bicaz au primit ghetuțe de iarnă, cu sprijinul voluntarilor de la Colegiul „Sfântul Nicolae” din Iași, alături de „Saint Paraskeva Orthodox Charity”, coordonată de Mariana Cuceu, și Societatea Studenților Stomatologi Iași.

„Suntem bucuroși că am reușit să dăruim 53 de perechi de încălțăminte pentru cei mici și mari, elevi în cadrul Școlii Gimnaziale «Regina Maria». De asemenea, ne-a surprins în mod plăcut organizarea și coordonarea consiliului profesoral și modul cum se desfășoară activitățile educative. Aducem mulțumire partenerilor noștri: Saint Paraskeva Orthodox Charity - Chicago, Societatea Studenților Stomatologi din Iași și părintelui Gheorghe Mihalache pentru binecuvântare”, a declarat Cristian Butnărașu, coordonator voluntari CSN.  

Pentru mai multe informații cu privire la această campanie puteți accesa pagina de facebook Cutia cu papucei pentru Ei.

 

Sursă: www.doxologia.ro

 

 

Poți adăuga un comentariu folosind și acest formular