Activitate de parteneriat între Colegiul „Sfântul Nicolae” și JCI Iași

3 Aprilie 2019, în Colegiu, Comisii, Proiecte, Noutăți, Proiecte, Foto

În luna martie, Colegiul „Sfântul Nicolae” în parteneriat cu JCI Iași (Junior Chamber International) au dezvoltat o campanie intitulată „Femei pentru femei”.

Scopul acestei campanii a fost strângerea unor poșete, genți încărcate cu produse de igienă pentru femei, ca să fie dăruite mămicilor cu o situație financiară dificilă.

Punctele de colectare pentru activitate au fost mai multe cafenele din orașul Iași: Jassyro, Bistro „La noi”, Doamna Cană, 7 am CoffeetoGo și Centrul Diecezan Caritas.

Campania și-a propus să strângă un număr de 80 de genți ce a fost depășit cu mult, numărul genților fiind de 260 la sfârșitul activității.

Beneficiarii campaniei au fost: Centrul Rezidențial Hecuba dedicat mamelor singure, care nu au locuință, slujbă și nu beneficiază de sprijinul familiei, Centrul Diecezan Caritas, și mămici din mai multe localități din preajma orașului Iași, recomandate de Biroul de Asistență Socială din cadrul Protopopiatului Iași II: Vlădiceni, Comarna, Cozia, Bazga, Răducăneni, Dobrovăț, Cuza Vodă și Bohotin.

Poți adăuga un comentariu folosind și acest formular