Susține proiectul „Dăruiește un zâmbet” la Cros pentru școli!

3 Aprilie 2019, în Colegiu, Comisii, Proiecte, Noutăți, Proiecte

„Dăruiește un zâmbet ” este un proiect al Colegiului Sfântul Nicolae, ce are ca obiectiv aducerea copiilor defavorizați din parohiile rurale în vizită la unul din cabinetele stomatologice partenere, pentru un consult gratuit. Alături de acest obiectiv principal se adaugă și dorința de a implementa o educație cu privire la ceea ce înseamnă sănătatea și igiena stomatologică, copiii beneficiind și de kit de îngrijire pentru îngrijire corporală.

Inițiativa aparține Comisiei Proiecte a Colegiului „Sfântul Nicolae”. Până la acest moment, proiectul însumează peste 170 de beneficiari din comunitățile defavorizate, aflate în vecinătatea orașului Iași. Săptămânal, voluntarii Colegiului, în colaborare cu preoții din parohiile sărace ale Arhiepiscopiei Iașilor vor duce copiii la stomatolog.

Anul acesta „Dăruiește un zâmbet” participă pentru prima dată la Cros pentru școli,  eveniment sportiv organizat anual, de către Fundaţia Comunitară Iaşi. Scopul principal al acestui eveniment  este reprezentat de strângerea de fonduri în vederea susținerii proiectelor caritabile înscrise și în vederea îmbunătățirii mediului educațional. Pe această cale, echipa proiectului „Dăruiește un zâmbet” lansează un apel de a vă alătura  cauzei proiectului lor. Mai concret, toți cei care doresc să fie alături și să contribuie la soluționarea acestei probleme, se pot alătura echipei de alergători și susținători ai acestui proiect. Astfel, cel care se înscrie ca alergător în cadrul evenimentului „Cros pentru școli” își stabilește ca obiectiv atragerea unui anumit număr de fonduri în contul său și motivează oamenii să doneze prin faptul că își sacrifică din timpul și energia sa pentru cursa sportivă propriu-zisă. Data limită pentru înscriere este 25 aprilie, cursa având loc pe data de 11 mai.

Pe lângă echipa de alergători, un rol extrem de important îl dețin susținătorii, care donează în contul alergătorilor, motivându-i astfel să își depășească target-ul. Susținător al proiectului poate fi oricine dorește să ajute proiectul, donația minimă fiind de 15 lei.

Toți cei care doresc să afle mai multe informații despre proiect sau despre pașii care trebuie urmați pentru a deveni alergător sau susținător în cadrul evenimentului, pot accesa site-ul www.crospentruscoli.ro. Pentru mai multe detalii despre specificul și misiunea proiectului „Dăruiește”, pot accesa pagina de Facebook sau site-ul Colegiului „Sfântul Nicolae” – www.colegiulsfantulnicolae.ro

 

 

 

Poți adăuga un comentariu folosind și acest formular