Seară de film la Colegiul „Sfântul Nicolae”

2 Decembrie 2016, în Colegiu, Proiecte, Noutăți, Proiecte

Relaxare, voie bună, zâmbete și un pahar de vin fiert. Sau, altfel spus, încă o seară de film desfășurată sub egida Colegiului „Sfântul Nicolae”. Ca în fiecare an, pe data de 01  decembrie, membrii comunității noastre dau startul tradiționalelor Zile ale Colegiului.

La fel ca în precedenții doi ani, aceste zile au debutat cu un film ales special pentru această perioadă. În timp ce tu dormeai/ While you were sleeping a fost propus spre vizionarea publicului de către Comisia Proiecte, coordonată de Popa Flavius.

Filmul, care i-a avut în distribuție pe Sandra Bulock(Lucy), Bill Pullman(Jack) și Peter Gallagher(Peter), prezintă povestea unei femei îndrăgostite de un bărbat, care nu știe de existența ei. Lucy îl vede în fiecare dimineață pe Peter în gară atunci când merge la slujbă, deoarece lucrează ca vânzătoare de bilete. Ea intră în viața lui Peter într-un mod bizar. Fiind atacat de hoți, Peter cade pe șine, iar în urma căzăturii intră în comă. Lucy îl însoțește la spital, acolo fiind considerată într-un mod eronat drept logodnica lui. Nereușind să nege la timp, ea se simte nevoită să improvizeze.

Publicul a fost captivat pe toată durata filmului bucurându-se de fiecare moment. De asemenea, participanții au degustat din produsele puse spre vânzare de către studenții din Colegiu. Banii obținuți din vânzări, vor merge în scop caritabil către binecunoscutul proiect,  „Cutia cu papucei pentru ei”.

La finalul serii, am reușit să smulgem câteva cuvinte persoanei care a inițiat acum 3 ani acest minunat proiect: „Suntem recunoscători pentru această seară de film, a treia ediție facută de Comisia Proiecte de 1 decembrie. Țin să multumesc celor ce au organizat evenimentul dar  mai ales publicului, oameni dragi ce s-au alaturat nouă la Colegiu.”, a declarat Flavius Popa, coordonatorul Comisiei Proiecte.

                                             Alin Fârtăeș, secretar al Redacției „ Alpha”,  din cadrul Colegiului „Sfântul Nicolae”

Poți adăuga un comentariu folosind și acest formular