Gala Voluntarilor Colegiului „Sfântul Nicolae”

25 Iunie 2018, în Colegiu, Noutăți, Foto

Joi, 31 mai, începând cu ora 18:30, la Centrul de Evenimente „AGORA” a avut loc Gala Voluntarilor Colegiului „Sfântul Nicolae”. Evenimentul se află la a patra ediție și a avut drept scop premierea voluntarilor, a proiectelor și a partenerilor care s-au remarcat pe parcursul anului universitar 2017-2018. Moderatorul Galei a fost Alexandru Semeniuc, voluntar în cadrul instituției.

Evenimentul a debutat cu o slujbă de Te Deum oficiată de părintele profesor Ion Vicovan, decanul Facultăţii de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloae", părintele. Bogdan Racu, inspector în cadrul sectorului învățământ al Arhiepiscopiei Iașilor și părintele. dr. asist. Cezar Hârlăoanu.

Gala a continuat cu oferirea diplomelor voluntarilor şi coordonatorilor, acestea constituind un semn de recunoştinţă pentru efortul depus de aceştia, precum şi o sursă de motivare pentru activităţile viitoare. Categoriile premiate anul acesta au fost următoarele: Coordonatorul de comisie al anului (George Antonie Șalgău), Comisia anului (Comisia Liturgică),  Proiectul Anului („Cutia cu papucei pentru Ei"),  Voluntarul Anului - Senior (Ionela Abunei și Gabriel Ceahlău), Voluntarul Anului - Junior (Dumitru Malion).

Cea de a doua parte a fost constituită de oferirea de distincții partenerilor proiectelor Colegiului „Sfântul Nicolae”. În cadrul acestei părți au fost vizate proiectele cu tradiție ale Colegiului: „Cutia cu papucei pentru Ei”, „Dăruiește un zâmbet” și „Dialoguri la țintă”. Pe parcursul evenimentului, atmosfera de sărbătoare a fost întreținută de acordurile membrilor formației Artes Quartet.

Gala Voluntarilor Colegiului „Sfântul Nicolae” încununează misiunea voluntarilor la apropierea fiecărui sfârşit de an universitar, scopul principal al acesteia fiind promovarea voluntariatului ca activitate formativă în rândul tinerilor. 

Poți adăuga un comentariu folosind și acest formular