Seară de film la CSN

14 Noiembrie 2018, în Comisii, Proiecte, Misionar, Noutăți

Seara lui 13 noiembrie a fost prilej de călătorie într-un timp marcat de întâmplări biblice pentru participanții la Seara de film, organizată în scop caritabil de Comisia Misionară a Colegiului „Sfântul Nicolae”.

Filmul Exodus: Zei și regi, încărcat de istorie și suspans, o împletire între zbuciumul interior al personajelor și asprimea înfățisării plăgilor biblice, a îndemnat la discuții, comparații și analize, făcându-i pe invitați să-l urmărească cu interes până la sfârșit. Cu siguranță, acesta reprezintă începutul unei serii de filme pe care le vom viziona împreună, la Colegiu!

Tot în cadrul acestei seri, oaspeții noștri au putut sprijini inițiativa Comisiei Misionare a CSN prin participarea la o tombolă caritabilă, care continuă până la începutul anului 2019. Fondurile strânse sunt destinate ajutorării familiilor defavorizate din județul Iași. Biletele pot fi achiziționate de la Recepția Colegiului „Sfântul Nicolae”, iar cei mai norocoși dintre participanți vor fi răsplătiți cu premii-surpriză.

Mulțumiri se îndreaptă către toți cei care sunt alături de noi, pe care îi așteptăm cu drag la evenimentele viitoare! Pentru a fi mereu la curent cu tot ce pregătim, vă invităm să accesați și pagina noastră de Facebook!

*Pentru informații despre tombolă și achiziția de bilete, vă invităm să-l contactați pe coordonatorul Comisiei Misionare, Șerban Manolea, la numărul 0756.310.754!

Poți adăuga un comentariu folosind și acest formular