Întâlnirea cu dentistul

5 Aprilie 2017, în Comisii, Proiecte, Noutăți, Proiecte

Nici săptămâna aceasta membrii Colegiului „Sfântul Nicolae” nu au uitat să împartă zâmbete. De data aceasta copiilor din satul Stanca. Mihăiță și Gabriela, căci despre ei este vorba aici, au fost foarte încântați atunci când au aflat ca vor face o excursie în Iași, la un stomatolog. Bucuria a fost și mai mare atunci cand  zâmbetele lor au devenit mai frumoase și mai sănătoase.

Cu toate că escapada a fost scurta, de câteva ore, copiii au fost bucuroși de ea, pentru că au reușit să primească o dantură curată și sănătoasă. De asemenea, atât Mihăiță, cât și Gabriela au promis că vor folosi kit-ul de îngrijire oferit de noi, format din periuță și pastă de dinți, deodorant, săpun și celelalte lucruri folositoare lor.

Pentru a continua această acțiune avem nevoie de ajutorul tău! Poți fi și tu „dentistul” unui copil. Poți dona atât bani, cat și produse pe care le vom folosi drept kit de îngrijire. Pentru mai multe detalii sau informații despre proiect, ne poți contacta pe pagina noastră de facebook „Dăruiește un zâmbet” (https://www.facebook.com/oferimzambetecopiilor/) sau la recepția Colegiului (str. Agatha Bârsescu, nr.9 –în spatele primăriei).

Ajută și tu un copil!                                                  

DĂRUIEȘTE UN ZÂMBET! :) 

 

Poți adăuga un comentariu folosind și acest formular