Concertul de colinde al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei

21 Noiembrie 2019

Ediția de anul acesta a Concertului de colinde al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei, „Ghetuțele de argint”, își propune să fie un dar îndreptat către copiii care nu pot păși singuri în viață și care au nevoie de sprijinul nostru pentru a merge mai departe.

Invitați:

Ana Cebotari

Vlad Miriță

Arhid. Florin Guzgă

Corul Școlii „Varlaam Mitropolitul”

Corala „Universitas”

Toate fondurile strânse în cadrul acestui eveniment vor fi direcționate către Fundația Mihai Neșu și Centrul „Sf. Nectarie”.

Centrul de recuperare pentru copii cu dizabilități neuromotorii „Sfântul Nectarie” a fost creat din dorința lui Mihai Neșu de a contribui sistematic, cu profesionalism, pe termen lung, la recuperarea copiilor cu dizabilități, cu ajutorul fanilor și a oamenilor care l-au iubit ca fotbalist și care încă îi sunt alături.

Fundația „Mihai Neșu” sprijină copiii cu dizabilități și boli cronice din România prin terapii unice in România, în vederea îmbunătățirii stării lor de sănătate. Fundația își propune să înfiinţeze un nou centru de recuperare pentru copii, menținând standardele internaționale, întrucât actualul centru a devenit neîncăpător pentru numărul mare de copii din toată țara înscriși la tratamente.

Concertul face parte dintr-o campanie națională de fundraisning ce va începe la 1 decembrie. Vă vom oferi detalii suplimentare despre cum vă puteți implica începând cu această dată.

Recomandăm ca intrarea la concert să se facă pe baza unei donații oferite de dumneavoastră la intrarea în sală, în urnele special amenajate.

Vă mulțumim pentru dragostea dumneavoastră!