CSN-iștii au împărțit daruri comunităților din Mânjești și Podu Jijiei prin proiectul "Lumina în fiecare suflet"

9 Iulie 2024

Într-o lume în care suntem adesea concentrați pe propriile noastre nevoi, este esențial să ne amintim de puterea gesturilor mici și de importanța de a oferi din puținul nostru celor care au nevoie. Acesta a fost spiritul care i-a animat pe voluntarii Colegiului ,,Sfântul Nicolae” să aducă un strop de bucurie comunităților din Mânjești și Podu Jijiei prin proiectul "Lumina în fiecare suflet".

 Ne-am străduit să aducem un zâmbet pe fețele celor care poate nu au parte de prea multe bucurii și să le reamintim că nu sunt singuri. Am pregătit pachete cu alimente, haine și alte lucruri necesare, pe care le-am oferit cu toată dragostea. Fiecare întâlnire cu oamenii din aceste comunități ne-a întărit convingerea că solidaritatea și empatia sunt esențiale pentru a construi o lume mai bună.

 Nu am fi reușit să ducem la bun sfârșit acest proiect fără ajutorul generos al prietenilor noștri de la #Asociația_Salvează_o_inimă, Saint Paraskeva Orthodox Charity și a tuturor celor care au contribuit, fie prin donații, fie prin implicarea directă în activitățile noastre.

 Mulțumim din suflet pentru sprijinul acordat! Fiecare gest a contat enorm și a adus lumină în sufletele celor care au primit ajutorul nostru.

 Momentele petrecute alături de acești oameni minunați ne-au reamintit cât de important este să fim alături unii de alții, să ne sprijinim și să ne încurajăm reciproc. Am întâlnit oameni extraordinari, cu povești de viață impresionante, care ne-au arătat că speranța și credința pot depăși orice obstacol.

 Să nu uităm niciodată că, împreună, putem face lumea un loc mai bun.