Femei pentru Femei - Daruieste o geanta, editia a 2-a

4 Martie 2020

Revenim cu editia a 2-a a campaniei “Femei Pentru Femei”.

Ne propunem si anul acesta sa oferim o poşetă cu produse de igiena personală unor femei care nu au posibilităţi financiare pentru a şi le procura. Fiecare geantă va conţine: 1 şampon, 1 gel de duş, 1 deodorant, 1 săpun de mâini, 1 pachet de absorbante, 1 unghiera, 1 pastă+periuţă de dinţi, 1 balsam de buze, 1 cremă universală.

Beneficiare vor fi 70 de femei si mame singure de la “Centrul Rezidential pentru Mame si Copii aflati in dificultate Hecuba”, precum si mamele copiilor de la cresa si gradinita Fundatiei Hecuba; 75 de femei din familii aflate in dificultate din Iasi si de pe langa municipiul Iasi, recomandate de Centrul Diecezan Caritas Iasi si Colegiul Sfântul Nicolae, si 28 de bunicute aflate in grija Centrului de Zi de Asistenta si Recuperare pentru Persoanele Varstnice "Sfantul Ierarh Iosif cel Milostiv "al Protopopiatului II Iasi.

La fel ca anul trecut, ne dorim să daruim cât mai multe astfel poşete, asa încât, dacă vom colecta mai multe decat ne-am propus, vom cauta cu drag si alte femei carora sa le oferim.

Asadar, daca aveţi o poşetă pe care nu o mai folosiţi sau de care vă puteţi lipsi, vă invităm să vă alăturaţi campaniei noastre, care se va desfasura in perioada 2-15 Martie 2020.

Punctele de colectare a posetelor sunt:
•Colegiul Sfântul Nicolae - Str Agatha Barseacu, nr 9, in spatele Primariei.
•Jassyro - B-dul Stefan cel Mare si Sfant, 1C
•Bistro La Noi - B-dul Stefan cel Mare si Sfant, nr 8
•Prajitoria - B-dul Stefan cel Mare si Sfant, nr 8
•7am Coffee to Go - Str. Sf Lazar, bl A4 si B-dul Carol nr 3
•Filicori Zecchini Palas - Strada Palat, Nr 3F

Primim posete si din afara orasului la adresa Colegiului Sfantul Nicolae, Strada Agatha Barsescu, nr 9, cu mentiunea “Campania pentru femei din luna martie.”