Gala Voluntarilor CSN - 2024 / Voluntarii ce mai implicați din Colegiu au fost răplătiți

9 Iulie 2024

Ieri Colegiul Sfântul Nicolae a fost gazda unei seri pline de momente emoționante în cadrul Galei Voluntarilor, activitate ce marchează și finalul proiectului ,,CSN de 10’’ din anul nostru aniversar. Acest eveniment special a reunit atât voluntarii actuali, cât și membrii alumni, pentru a celebra dedicarea și eforturile neîncetate de a aduce o schimbare pozitivă în comunitatea noastră.

 Gala Voluntarilor a fost un prilej de a reflecta asupra impactului pe care voluntarii noștri l-au avut de-a lungul timpului. CSN-iștii actuali au împărtășit povești despre provocările și realizările lor, ilustrând devotamentul și pasiunea care îi motivează să continue această muncă nobilă. Fiecare gest de altruism, fiecare oră dedicată ajutorării celor din jur, contribuie la construirea unei societăți mai solidare și mai empatice.

 Membrii alumni, prezenți în număr mare, au adus cu ei amintiri și experiențe prețioase din anii în care au fost voluntari activi. Aceștia au împărtășit cum perioada petrecută la Colegiul Sfântul Nicolae și activitățile de voluntariat le-au modelat viețile și vocațiile. Mărturiile lor au fost o sursă de inspirație pentru toți cei prezenți, demonstrând că spiritul de voluntariat transcende timpul și rămâne o parte esențială din identitatea lor.

În cadrul evenimentului, am avut ocazia să recunoaștem și să premiem contribuțiile remarcabile ale voluntarilor noștri. Fiecare premiu a fost o dovadă a aprecierii noastre pentru munca depusă și a impactului semnificativ pe care aceștia îl au asupra comunității. Aceste momente de recunoaștere au fost încărcate de emoție și au reflectat adevărata esență a voluntariatului: dăruire, solidaritate și dragoste pentru aproape.

 Mulțumim din suflet tuturor voluntarilor, actuali și foști, pentru devotamentul și pasiunea lor. Fără voi, toate aceste realizări nu ar fi fost posibile. Continuați să fiți sursa de lumină și speranță pentru cei din jur și să inspirați generațiile viitoare de voluntari. Împreună, vom continua să construim un viitor mai bun, bazat pe valori solide și pe dorința de a ajuta.