Greenopolis - Am ajutat la plantarea a peste 7000 de puieți în comuna Țuțora

4 Aprilie 2017, în , Colegiu, Noutăți, Proiecte

În ziua de sâmbătă, 1 aprilie 2017, Proiectul Greenopolis al Colegiului Sfântul Nicolae, a desfășurat o activitate cu un impact ecologic important în zona Centrului de depozitare a deșeurilor Țuțora, locul unde se depozitează totalitatea deșeurilor din orașul Iași. Intra aici pentru mai multe detalii!

Plantare de puieți în cadrul Proiectului Greenopolis

Scopul atins al proiectului a fost plantarea a peste 7000 de pomi în jurul Centrului de depozitare, pentru a împiedica în viitor extinderea deșeurilor aduse, dar, și pentru absorbirea mirosurilor. Prin plantarea puieților (frasin și măceș) se va crea o perdea în jurul acestui centru, schimbând imaginea mediului și favorizând dezvoltarea unei zone cu potențial spre ecologie și reciclare.

Numărul voluntarilor implicați în proiect a fost aproximativ 300, alăturându-se elevi din școli gimnaziale, ONG-uri, oameni din localitatea Țuțora, angajați ai Primăriei Țuțora, îndrumători de la Direcția de Servicii Publice Municipale Iași, și mulți alți voluntari.

Proiectul Greenopolis, este un proiect ce vizează partea ecologică a Colegiului Sfântul Nicolae, având extindere spre Universitatea Alexandru Ioan Cuza și spre căminele studențești din Iași. Următoarele proiecte urmărind viziunea atractivă de prezentare a obiectivelor ce țin de protecția mediului și calitatea vieții.

Mulțumim voluntarilor implicați din cadrul Colegiului, dar și celor din exterior. Pentru mai multe detalii despre proiectul Greenopolis accesați site-ul Colegiului Sfântul Nicolae http://colegiulsfantulnicolae.ro secțiunea Greenopolis,și pagina oficială Facebook: https://www.facebook.com/projectgreenopolis/?fref=ts.

Dacă dorești să devii voluntar la acțiunile viitoare din proiectul Greenopolis înscrie-te la numărul 0754797851 (Cristian).

 

Cristian Butnărașu – coordonator al Proiectului Greenopolis

Poți adăuga un comentariu folosind și acest formular