Prima asociație a studenților din Facultatea de Teologie s-a lansat

27 Martie 2015, în Mira, Noutăți

Asociația Studenților la teologie MIRA s-a lansat și s-a prezentat miercuri seară! Cei care răspund afirmativ la întrebările următoare sunt studenții pe care noi îi căutăm. Crezi că ai timp liber și vrei să faci ceva folositor pentr dezvoltarea ta, pentru dezvoltarea Bisericii și a comunității? Vrei să fii conectat cu tot ce e nou în materie de voluntariat, proiecte europene, schimburi de experiență, training-uri? Vrei să înveți să coordonezi? Vrei să îți îmbunătățești abilitățile de vorbit în public?Vrei să aduni puncte la CV?

Cine poate fi membru al Asociației MIRA?

Orice student al Facultății de Teologie Ortodoxă din Iași, orice an, din orice ciclu de studii (licență, masterat, doctorat) și înscris la orice specializare. Ne adresăm studenților de la teologie.

Asociația MIRA îşi propune să reprezinte interesele studenților și absolvenților Facultății de Teologie Ortodoxă ”Dumitru Stăniloae” din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, să susțină și să dezvolte comunitatea studenților și absolvenților Facultății de Teologie Ortodoxă, oferind cât mai multe oportunități pentru aceasta și organizând activități necesare ei pentru o implicare mai amplă în identificarea, susținerea şi promovarea valorilor culturale, tradiționale, educaționale și creștin ortodoxe.

În perioada aceasta au loc recrutările de noi membri. Îi așteptăm pe toți studenții teologi să se înscrie în MIRA.

Implicarea în proiecte și în activități de voluntariat îți vor face studenția mult mai frumoasă!

Paginea de Facebook a Asociației MIRA 

Poți adăuga un comentariu folosind și acest formular