Redirecționează 3,5% pentru susținerea proiectelor noastre

24 Ianuarie 2020

Îți dorim un an 2020 plin de energie și bucurii!

 

Îți mulțumim pentru că te-ai gândit la nevoile identificate de noi și te-ai implicat în proiectele noastre!

 

Îți vom fi foarte recunoscători dacă dorești să continui fapta cea bună și prin redirecționarea impozitului pe venit pentru programul nostru de activități din cadrul Colegiului Sfântul Nicolae - Iași, completând formularul 230. Pentru noi va fi o sursă de finanțare importantă ce va duce la continuitatea activităților noastre principale: „Cutia cu Papucei pentru Ei” și „Dăruiește un zâmbet”.

 

Anul trecut am reușit să ajutăm peste 500 de copii prin dăruirea de încălțăminte nou-nouță și consultări stomatologice la cabinete medicale profesionale.

 

Și, cel mai important, am reușit, prin bunătatea voluntarilor, să le oferim atenție, deschidere și momente pregătite special pentru ei, prin jocuri, ateliere și mici surprize de bucurie.

 

Părinte, ghetuțele sunt exact pentru mine! Îmi vin perfeect” - Vlăduț, 9 ani

 

E simplu și gratuit să redirecționezi, iar noul formular îți dă opțiunea să redirecționezi pentru 2 ani, adică 2019 și 2020! Încă o veste bună este faptul că procentul este majorat, de la 2% la 3,5% din impozit. La un venit de 2500 lei net/lună, suma primită prin acest formular pentru anul 2019 e 117 lei, pe care puțini oameni îi donează de altfel.

 

De asemenea, redirecționarea nu-l costă nimic pe contribuabil, procentul din impozitul datorat statului nu-i va afecta nici salariul, nici pensia, el doar se va duce în altă parte decât la stat.

 

Vestea mai puțin bună este că termenul e foarte scurt pentru formularul 230 și Declarația Unică.

Formularele se pot depune până la 15 martie, așa că avem nevoie rapid de sprijinul tău:

 

1. Descarci formularul 230 din atașament.

2. Completezi cu datele tale (secțiunea I, de preferat și cu date de contact pentru verificarea de către ANAF) + semnătura.

3. Îl trimiți prin poștă la agenția ANAF de care aparții SAU ne dai de veste și un voluntar vine direct la tine pentru a-l gestiona pe mai departe.

 

Dacă vrei să ajuți mai mult, poți accepta provocarea 1+3 formulare 3,5%! Ia câteva exemplare de formular cu tine și vorbește cu prietenii, colegii și familia despre copiii ajutați în proiectele noastre. Durează 3 minute să completeze datele lor și e GRATUIT.

Îți mulțumim din suflet! Cu sprijinul tău ajutăm copiii să pășească și să zâmbească cu încredere!

Atașamente