training

Training „ Duhovnic și ucenic”

29 Mai 2016, în Educativă, Noutăți

Vineri, 27 mai, Comisia Educativă a organizat un nou training dedicat membrilor Colegiului „Sfântul Nicolae” din Iași. De această dată, tematica training-ului a abordat relația dintre duhovnic și ucenic. De asemena, acesta a fost ultimul training desfășurat în anul universitar 2015-2016 venind ca o încununare. Pe parcursul anului membrii Colegiului au mai participat la următoarele ateliere:  Analiză Tranzacțională, Inteligențe multiple și Scris Academic.

 

Training „Scris academic”

20 Martie 2016, în Educativă, Noutăți

Comisia Educativă adresează o nouă invitație membrilor Colegiului „Sfântul Nicolae”, de a participa la următorul training, care va aborda de această dată tema scrisului academic. Training-ul se va desfășura pe percursul a două zile, 21-22 martie și va fi susținut de către domnul asist. univ. drd. Alexandru Prelipcean, din cadrul Facultății de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloae”, din Iași.

Obiectivele  pe care studenții teologi le vor deprinde în urma celor două zile sunt următoarele:

Training „Inteligențe multiple”- Finalizare

19 Martie 2016, în Colegiu, Noutăți

 

 

Training-ul „Inteligențe multiple” desfășurat pe data de 18 și 19 martie la Școala „Varlaam Mitropolitul” s-a încheiat. Participanții la acest training, susținut de către domnul profesor Adrian Timofti, au fost membri ai Colegiului „Sfântul Nicolae” din Iași. Nu este o noutate acest trainig, deoarece Pr. Arhim. Hrisostom Rădășanu, consilier pe sectorul de învățământ al Arhiepiscopiei Iașilor, împreună cu directorul Colegiului, domnul Valentin Țoc, ajută mereu dezvoltarea membrilor comunității prin implementarea unor astfel de cursuri sau trainiguri.

Training „Inteligențe multiple”

17 Martie 2016, în Educativă, Noutăți

Membrii Colegiului „Sfântul Nicolae” vor să-și descopere tipul de inteligențe specifice fiecăruia, așadar un training e soluția ideală pentru a face asta. Un training intitulat „Inteligențe multiple”  se va desfășura pe data de 18 martie între orele 15:00 și 18:00, continuând pe data de 19 martie, între orele 9 și 16:00.

Educația non-formală ca punte de conectare

imaginea utilizatorului valentin
4 Noiembrie 2014, în Colegiu, Educativă

Educația non-formală începe să fie un punct foarte important în viața fiecărui tânăr. Este cea mai nouă abordare a învățării prin activități plăcute și motivante. Avantajele sale multiple înglobează bifarea tuturor deprinderilor specifice sistemului tradițional de învățământ, cu un aport suplimentar de abilități câștigate în condițiile unei libertăți de exprimare maxime.