Viața în Colegiu

Colegiul Sf. Nicolae ofera un mediu de susținere și de grijă pentru ca tu să te dezvolți social, psihic, intelectual, fizic și spiritual. Colegiul are o gamă largă de opțiuni pentru creștere și dezvoltare a abilităților de lider, pentru activități sociale și pentru implicare în comunitate.

Colegiul dispune și pune la dispoziție locuri de întâlnire pentru studenți, profesori și vizitatori pentru a se bucura de concerte de muzică, piese de teatru, conferințe, training-uri, oferind numeroase posibilități de interacțiune.


Activități studențești

Tu poți participa, împreună cu cei 90 de membri ai comunității colegiului, la numeroase activități și proiecte. Fiecare este o persoană unică dar cu interese care pot fi împărtășite și de cei din jur, astfel fiind create comunități cu aceleași dorințe de dezvoltare și de implicare.

Artă, cultură, sporturi precum atletismul, ciclismul prin oraș sau pe cărările din jurul Iașului, fotbalul, board games, online gaming, lectură, coruri și muzică, chitară, plus multe alte activități pe care le poți propune chiar tu de când pui piciorul în Colegiu.


Multe studii arată că studenții care trăiesc în comunități de tip Colegiu, au un nivel mai ridicat al notele și arată o satisfacție mai ridicată față de experiența colegială. Condițiile de cazare și serviciile din Colegiu sunt garanția unei experiențe unice în mediul universitar din Iași.